Herroepingsrecht

Volgens de Belgische wetgeving heb je 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering het recht om jouw aankoop terug te sturen zonder betaling van boete en zonder opgave van reden. Je dient dit wel binnen die termijn te melden aan Fabulousboutique door een e-mail te sturen naar fabulousevents@telenet.be, Je verzendt het pakket ,met ingevoegd, het retourformulier. 

Het artikel dient onbeschadigd, ongebruikt, in de originele verpakking en op eigen kosten en risico teruggestuurd te worden naar Fabulous Boutique, Bekaertsdreef 22, 8760 Meulebeke, België. Zorg voor voldoende frankering van het pakket en voeg een briefje toe met vermelding van je naam, adres, bankrekeningnummer en het ordernummer. Verzendkosten, door u of door ons gemaakt, worden niet terugbetaald. U ontvangt dus de aankoopprijs min het bedrag van de verzendkosten.

Na ontvangst van je pakket stort Fabulousboutique de som van aankoop zo snel mogelijk terug. Wettelijk moet dit binnen de 30 kalenderdagen gebeuren. 


Cookies helpen ons onze services te leveren. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Over - sluiten